14 september 2011

idag är det fyra månader tills jag fyller 22. känns gammalt.

idag har jag varit i skolan på en föreläsning om eu-rätt. tråkig föreläsning om ett relevant ämne.

annars då? i söndags red jag, det gick väldigt bra. men sen blev jag nog sjuk och hade feber på söndagskvällen och även på måndagen. igår var jag hemma från skolan och vilade, det var skönt och förmodligen precis vad jag behövde för idag mådde jag mycket bättre!

på fredag är det juristfest på white room, ska bli kul! och på lördag har andrea och mathilda inflyttningsfest, ska bli kul det med.

i helgen hade ju rebecca inflyttningsfest. det var mycket trevligt även fast kvällen inte slutade riktigt som jag tänkt mig... en av tjejerna, för hennes skulle säger jag inte vem, blev liiiite för full och jag lyxkades hamna i samma taxi som henne. efter halva vägen ner på stan var vi tvugna att stanna taxin för att spy och sedan åka hem igen. jag vågade inte lämna henne ensam då hon var i så dåligt tillstånd att jag inte litade på att hon skulle vakna om hon behövde spy igen. så jag satt där, utan tv och dator och tittade på henne när hon snarkade i ca 2 timmar!

det finns tyvärr inga bilder från kvällen. inte för att vi inte tog några, för det gjorde vi verkligen! men någonstans under kvällen så försvann lisas kamera.. ingen har någon aning om när och var den försvann! det är lite jobbigt för det finns en hel del roliga bilder/filmer på den kameran och den som hittar den lär ha kul.

dagens låt är denna:

skrillex - kill everybody

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0