9 maj 2011

hej fina,

nu har det blivit ytterliggare några veckors uppehåll.

under veckorna som gått har jag pluggat en del. valborg har också varit, det var kul, vi hängde i ekonomikum och sen deckade jag. typ. har tyvärr inga bilder, vet att några av de andra tog bilder men jag har inte fått tag på de än.

i helgen var jag ute på bj, det var längesen och jag hade noll förväntningar vilket ledde till att jag faktiskt hade en rolig kväll!

men den bästa nyheten är den att jag och jonatan den 2 juni flyttar in i en lägenhet på kungsgatan 13! det är ett andra hands kontrakt till årsslutet först och främst but still! det är en tvåa på ca 60 kvm med balkong med kvällssol. den är väldigt fin och jag har tyvärr inga bilder på den men såfort vi flyttat in ska jag fota en massa och visa!

min morgon började bra med en promenad upp till lurbo och tillbaka (för er som inte vet så är det en lååång uppförsbacke upp dit vilket förhoppningsvis leder till att min rumpa blir fast) - nu jävlar ska jag bli fit.

nej nu måste jag sätta igång och skriva mitt pm - skillnaden mellan avtalstolkning på avtalsrättens område och testamentstolkning - funny!

peggisue


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0