6 mars 2011

idag är det den 6:e mars och nu är våren här. sol och plusgrader. okej, den kanske inte är här än men den är åtminstone på väg!

och vad sysslar jag då med en vacker våradag som denna? jo jag har från då jag gick upp imorse suttit inomhus och tentapluggat tills jag för någon timme sedan åkte till jobbet för att jobba. bra sätt att utnyttja vädret på.

jag kommer att vara klar med jobbet runt 5-6 och kommer då behöva skynda hem för att göra mig iordning för ridningen. som är inomhus. jag missar alltså all sol idag.

men, men jag hoppas på fler soldagar som jag då ska utnyttja till fullo!

de senaste dagarna har jag varit i skolan mycket, pluggat en del, varit hundvakt till fina baltazar (boxer-valpen) som nu tyvärr är såld, träffat fina andrea som är tillfälligt hemkommen från göteborg, vart på en förfest utan att följt med när sällskapet drog vidare och saknat kolhydrater något fruktansvärt.

jag äter alltså fortfarande inga kolhydrater (förutom när jag fuskade i torsdags och köpte sushi) och nu har det gått så långt att jag drömmer att jag frossar i chips, godis, pommes, pasta osv. kanske borde ge upp det där?

jag har kommit på en annan grej på tal om något helt annat - orangea läppar är jäkligt snyggt! dock är det nästintill omöjligt för mig att bära den färgen på läpparna, jag ser ut som en clown, men de som kan det borde ta till vara på privilegiumet (för det anser jag att det måste vara) betydligt oftare. de som klarar de bästa skulle jag vilja påstå är de som ser exakt ut som lisaplace lisa:


snyggt or what!?

 

eller om man vill vara lite extra piffig kör man på en mix:


bild från natalie.

i veckan blir det en massa plugg och förhoppningsvis lite mys med både vänner och pojkvän.

 

peggisue


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0