29 mars 2011

hej igen,

helgen och reccesittningen var rolig. jag tog det relativt lugnt med alkoholen för jag är så less på att vara bakis på söndagar. fast jag var inte så pigg på söndagen ändå, vi kom hem till anna som jag skulle sova hos kl 6 på morgonen och jag gick upp kl 10 för att hinna hem och jobba och rida.

förra veckan hade jag alltså min första tenta. det gick sådär. jag vill ha ett AB men jag vet redan att jag har fel på en fråga, men har jag tur kanske jag lyckas få ihop poäng så att det precis räcker till ett AB... men jag får se.

idag ska jag och jonatan till stockholm och så på the wombats. det ska bli väldigt trevligt!
lite bilder jag tog med min mobil från elins fest!


vi var hundvakt åt lille rufus, våra grannar måste tro att vi driver något hundpensionat, nya hundar varje vecka!dom har något special erbjudande på pressbyrån så jag köpte den senaste us vouge i veckan och hittade två notiser som jag tyckte var lite roliga! först en notis om lykke li och om hennes senaste album och sen en om snygga elin kling och hennes outfit! jag tyckte åtminstone att det var nämnvärt .


det blev inte så många bilder från helgen på juristernas hus men här är en på mig och moa i alla fall!

det blev ett litet bildspel från den senaste veckan. nu ska jag ta mig ner på stan och juridiska biblioteket i uppsala för att hitta lite info om mitt pm.

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0