13 mars 2010

nej, min vecka blev inte bättre, den blev sämre. i onsdags åkte jag på vinterkräksjukan och låg och ville dö ons-tors. på fredag började jag må bättre men var bedövad och väldigt trött vilket höll i sig hela gårdagen också. idag söndag börjar jag äntligen må som mig själv igen men fortfarande så är jag seg.

nu sitter jag i bilen på väg hem från min kusin som fyller 15 nästa vecka och fick en liten laptop av oss, hon blev glad.

ska åka och jobba snart och ikväll ska jag rida. funderade på att hoppa det men jag får ta det lite lugnt. jag har nämligen inte så mycket krafter kvar efter min helvetesvecka. något positivt med det hela var att jag lyckades gå ner två kilo, men för er som överväger kräksjukan som en bra bantingsmetod kan jag informera att det är inte värt det någonstans. fyfan!

jag var i skolan i onsdags men efter en timme började jag må konstigt och åkte hem. tur det för 4 timmar senare började det, jobbigt om jag hade börjat må riktigt dåligt på tåget hem...

fick veta av mina klasskompisar att jag och min grupp fick bra respons på pm:et och fick två poäng att tillgodoräkna på tentan. tenta om lite mer än en vecka. läskigt.

nej, men jag tänkte bara uppdatera lite vad jag sysslat med under den gångna veckan.

imorgon börjar en ny vecka och då ska jag tentaplugga dag som natt är tanken.

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0