long time no see

hejsan,

det var ett tag sen man skrev här. mycket har hänt under de senaste två (typ?) månaderna jag tagit paus.

vi har flyttat hem till mor och far i brist på annat boende, men det verkar som det löser sig snart!

jag läser som ni vet på juristprogrammet på stockholms universitet och trivs väldigt bra! min plan var ju att läsa en termin där och sedan söka mig tillbaka till uppsala men nu vet jag inte längre... och att pendla i 4,5 år känns sådär. hmm, men jag tar det termin för termin.

jag har fyllt 21 år vilket jag firade med mina fina vänner.

jag har varit nere i göteborg och hälsat på min andrea som emigrerat dit. vi hängde i hennes fina lägenhet i majorna sen gick vi ut på sticky fingers, kalaskul!

jag har vart med om hur en snöstorm paralyserar en stad där alla förlitar sig på att kollektivtrafiken ska fungera - det tog mig fyra timmar att ta mig hem till uppsala i fredags!

det är väl på ett ungefär vad jag sysslat med den senaste tiden. bilder har det blivit dåligt med nu under vinterhalvåret, jag känner ingen inspiration, det är bara vitt överallt och det blir ju ganska tråkiga bilder! men nu är äntligen våren på väg.

jag mår bannimej riktigt bra just nu! jag älskar utbildningen och skolan och jag trivs väldigt bra med de jag läser med. visst boendet kanske inte är det ultimata än men det är på g och nu (även fast det inte ser ut så) är våren på väg!

men för att det inte ska bli ett alltför positivt inlägg (vem bryr sig om glada människor?) så tänkte jag passa på att klaga på något jag inte tål - nämligen dessa jäkla bad hair day-mössor. usch, de är så fula men ingen verkar inse detta, jag ser dem överallt! de finns i alla möjliga färger och alla är precis lika fula. nej, fy skäms svenska folket, ni kan bättre!

nu ska jag jobba klart (yes, idag är jag lite bad-ass och bloggar på arbetstid) och sedan åka hem och plugga på lite om fordringar och skuldebrev! förhoppningsvis tar det inte lika lång tid tills nästa gång vi hörs mina vänner!

peggisue


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0