16 februari 2011

godmorgon,

idag sitter jag hemma och pluggar, tanken var att jag skulle till stockholm och sätta mig på su:s bibliotek med min pm-grupp men pga väderlek och någon olycka i stockholm så är det många inställda avgångar och stora förseningar i tågtrafiken så jag orkar verkligen inte åka idag. jag är helt enkelt lat idag!

men jag vet vad jag ska göra så nu är det bara att göra det.

i helgen ska jag hem till viktoria (en tjej från uppsala som jag pluggar med men även känt sen tidigare) på hennes inflyttningsfest/tjugoårsfest. sen är det förhoppningsvis ridning på söndag och lite lägenhetsvisningar.

jag gillar vitt nu till våren (som de flesta denna vår, jag måste bli lite mer oberoende av vad de andra modebloggarna tycker) och klings kollektion för hm är ju jäkligt snygg:

jag gillar verkligen byxorna och väskan, ska faktiskt ta mig ner på stan och kolla om de finns kvar (vilket de helt säker inte gör)..!


den här bilden från jakandjil.com/blog inspirerar mig, jag vet inte vem designern är men det är från 2010 så lite sen är jag nog, fast man måste kanske inte alltid vara först?

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0