17 augusti 2011

hej vänner,

idag mår jag mycket bättre. jag är rätt instabil och det är jobbigt hur mitt humör växlar från dag till dag. men det får man räkna med efter att ett så pass långt förhållande tagit slut antar jag.

så, vad har jag gjort i sommar? jo, jag åkte med mina fina vänner till gotland under stockholms veckan och hade det så himla bra. kallis måste vara min favoritplats i hela vida världen!


mina tjejer på kallis

sen efter jag kom hem från gotland tog det en dag sen var jag singel. vi hade fint väder så jag och lisa hängde på min baksida och lyssnade på musik i två veckor och gick ut en del. vilket jag fortfarande gör.

helgen som var åkte jag med lillasyster, emelie och annie till göteborg för way out west där vi såg bl a bästa tiësto och kanye west! där hände också lite roliga grejer men det får jag berätta om någon annan gång!

nu är jag hemma igen och börjar plugga om två veckor, efter två och en halv månads ledighet (jobbat lite då och då) börjar jag verkligen tröttna på att vara hemma och jag saknar verkligen skolan!

men ikväll ska jag på bj:s sommaravslutning som börjar med kräftis och sedan spelar nause på kvällen. blir nog väldigt roligt tror jag!

tänkte köra lite bildbomb från wow nu:

första kvällen såg vi något band jag ej kommer ihåg vad de hette på trädgårn, sen åkte vi till lagerhuset och sen åkte vi till parken där det nästan bara var vi så de spelade en massa avicii och jag var glad!dag två började själva festivalen och vi åkte till slottsskogen för att se edward sharpe and the megnetic zeros som sen kom ut i publiken och sjöng en låt sittandes som jesus i gräset. sen åkte jag och anna på en hemlig spelning i en trädgård där jens lekman och annika norlin spelade för oss. sen åkte vi tillbaka till festivalområdet och såg robyn. därefter spelade prins men det missade jag och emelie av någon konstig anledning. efter festivalområdet stängde åkte vi till pustervik som sög så vi åkte då till sticky fingers.

sista dagen var jag sjukt seg men vi såg ändå noah and the whale som vi sedan träffade när de stod och såg på pulp. vi hängde utanför området en stund och drack öl och av någon underlig anledning mådde jag så sjukt mycket bättre efter den ölen. därefter spelade pulp och bästa tiësto, han var helt fantastisk och folk var helt galna. eufori. efter det spelade kanye och han var nästan lika bra, framför allt när han spelade golddigger och love lockdown. kvällen slutade återigen på parken men vi var rätt slut.

nej nu måste jag dra! ska vara på stan snart och dricka en öl med mags innan vi går till bj.

peggisue


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0