19 mars 2011

hejsan,

i helgen var jag på fotografiska museét med jonatan, det var faktiskt trevligt och många av fotografierna var fina. inte för att jag kan tolka fotot fullt ut men jag kan åtminstone tycka om färgerna och motiven. det var albert watson som hade en utställning. han har fotat många framsidor till vouge och självklart kate moss också. och jag köpte en affish med henne. nöjd!

i fredags var jag hemma hos en tjej i klassen som fyllde år vilket var väldigt trevligt! vi gick även ut på berns vilket var sådär, det var inget drag där så vi skulle gå vidare till sture compagniet men vi ville inte betala inträdet så vi gick till något ställe och satte oss och drack vin och snackade, det blev en lyckad kväll!

jag var lite seg på lördagen men jonatan kom till stockholm vid 12 och vi hann med mfotografiska och att shoppa lite på götgatan innan vi åkte hem och somnade. vi lagade även mat och skulle supermysa men vi båda var så trötta att vi totaldeckade vid 10. ganska skönt det med!

i söndags jobbade jag och red ut på kvällen. vi galopperade i solnedgången och jag var ett med hästen... tihi nej riktigt så romantiskt var det inte men det är kul att få galoppera ute ibland, hästarna blir så glada!

igår var jag i skolan hela långa dagen och idag ska jag dit igen!

jag lägger upp bilder snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0