puppisar

jag vill ha en puppie. jag har alltid gillat franska bulldoggar men jag har nu kommit på att jag älskar dvärgtaxar!


söta va? de översta är korthåriga dvärgtaxar och de under är långhåriga dvärgtaxar!

peggisue

bilder från september

jag har glömt/inte hunnit/osv lägga upp bilder från kräftskivan på mitt sommarställe och från när vi lekte med lille sumo och store boss.


vi plockade en massa svamp, jag sköt med luftgevär(pistol?) och kolla hur söta vovvsingarna är!

idag tog jag ut min tandställning i underkäken och om cirkus en månad ska jag ta ut den i överkäken också!

peggisue


nya höstkläder

hejsan,

igår var jag på stan och shoppade lite. hittade en massa fint inne på weekday, jag skulle nog vilja ha allt därifrån.


båda är alltså från weekday och kostade 250 respektive 450 kr. jag har kommit på varför vissa bilder får sådålig kvalité, det är en inställning på kameran som tar bra bilder i dåligt ljus...

sen köpte jag en halsduk som jag ska byta med lisa.


jag köpte denna i svart som jag ska byta med lisa mot den här, den är fin som sjal men jag ska nog främst ha den som en halsduk!

carro köpte en väldigt fin jacka från weekday igår:


den är i verkliga livet med mossgrön än grå. så snygg! 1000kr från weekday.

min blogg är en kärleksförklaring till weekday!

peggisue


bilder från de senaste två veckorna

här är lite bilder från de senaste två veckorna tagna med min iphone, jag tycker att det blir jäkligt bra bilder med den faktiskt!
kräftskiva på mitt sommarställe med släkten. jag väntar på bilder från carro från svampplockningen.sen har jag lekt med världens sötaste sumo. jag väntar på bilde från carro när lille sumo var i hundparken och lekte med boss.


sen fikade jag med bex och maggan och maggan såg ut som ett litet murveldjur, sött.


och sist en bild på min söta pojkvän.
sen tog jag lite bilder på hösten på vår baksida, med min kamera då.

nu ska jag snart åka till jobbet.

peggisue


20 september 2010

hej,

jag är så otroligt besviken på vårt land. det är helt sjukt att sd inte bara är med i riksdagen utan också har en vågmästarroll. och även fast jag är glad över att alliansen vann igen så känner jag en frustration över att de kanske kommer att bli beroende av mp eller i värsta fall sd. klart att jag hellre ser ett sammarbete med mp men samtidigt är inte heller det bra, de har för olika politik för att det ska bli ett bra sammarbete.

jag tror att en stor anledning till att sd är inne är hur de andra partierna har undvikit att debbatera med sd, hade de gjort det hade många insett hur absurd och sjuk deras politik faktiskt är. många har nog proteströstat på sd för att de anser att de inte blivit demokratiskt bemötta. jag läste tidigare en kommentar på unt.se om sd:s möte på celsiustorget i uppsala där motdemonstranterna protesterade så högljudt att jimmie åkesson tillslut tvingades avbryta sitt tal. han som kommenterade menade att i en demokrati ska man få uttrycka sig (även också demonstranterna såklart) och att få hålla ostörda torgmöten är grundlagsskyddade, så nu skulle han rösta på sd, endast som en protest mot att de inte verkar innefattas av våra grundlagar. därför menar jag att det är fel att försöka ignorera sd nu när dom är med i riksdagen, klart att dom inte ska få någon makt, men att ignorera ett problem löser det inte. låt dom få säga vad de tycker så kommer de som tidigare trott på det de sagt om "ansvarsfull" politik osv att inse att de är ett främlingsfientligt parti som har en bisarr och orimlig politik.

men nu ska jag försöka vara lite positiv, det här löser sig!

peggisue

svampplockning i norrland

när vi var på vårt sommarställe var vi ute och plockade svamp och jag såg uppenbarligen väldigt rolig ut:har ingen aning om hur jag vänder på filmen dock.

bilder från helgen kommer upp när jag får dem. imorgon blir det tidig föreläsning sen mys med den lille vovven sumo!

peggisue

weekdaylite saker som jag vill ha från weekday.

ikväll åker jag upp till mitt sommarställe på kräftskiva. är hemma på söndag och har förmodligen en massa mysiga bilder att visa då.

peggisue

8 september 2010

hej vänner,

idag känner jag mig så jäkla less på uppsala och vill verkligen, verkligen flytta till stockholm! vet inte riktigt vad som ligger bakom dena längtan då jag i vanliga fall trivs bra i uppsala. men idag känner jag att uppsala är för litet och fjuttigt. men jag vill ju plugga här och det känns jobbigt att bo i stockholm och pendla till uppsala varje dag i fem år... äsch stockholm får vänta tills jag är färdigutbildad jurist.

idag har jag tydligen en föreläsning som börjar 16.15 i bolagsrätt. det är också ett område som jag tycker är intressant. och krångligt!

jag är också sugen på att köpa ett par reebok easytone skor som tränar rumpan, låren och vaderna mer än vanliga skor. det är klart att man vill ha en sån rump som tjejerna i reklamen har!men alltså jag vill till stockholm.

peggisue

better than love

har nyligen upptäckt den brittiska gruppen hurts.

peggisue

4 september

fan det är höst.

veckan som gått har mest bestått av föreläsningar och lugna kvällar. känner att jag inte riktigt är sugen på några fler partykvällar sen förra helgen. så jag har bestämt mig för att inte gå på oskar linnros ikväll, känner hellre för en lugn kväll med bex och filmen upp. jag är en mesig student...

jag har shoppat lite i veckan. följde med caroline ner på stan och hittade en höst/vinter jacka vilket jag tyckte att jag behövde. carro köpte två par fina skor från din sko.jag är hemma hos mamma och pappa och min jacka är i eriksberg så den får ni se bild på någon annan gång. det är en fodrad grön parkas. typ.

jag har fått min iphone nu och jag är supernöjd! den är väldigt snygg.

peggisue


RSS 2.0