22 november 2010

godafton,

under helgen som var har jag inte gjort något vettigt. var lite småsjuk hela helgen och har helt enkelt inte orkat göra något. jag såg som sagt den första delen av den sista harry potter filmen med jonatan i torsdags och jag tycker att den var bra, lite seg i början men de sista 30 min hände det en massa spännande! en 4 får den av mig!

ni (läs lisa) har klagat på att uppdateringen har sugit den senaste tiden, vilket jag är medveten om, men när jag försöker uppdatera om min vardag som nu är skolan då klagar ni (läs lisa) på att det är tråkigt. så nu undrar jag, vad fan ska man skriva om? detta handlar ju om mig och just nu är jag ganska tråkig och gör inte så mycket mer än att plugga. ska jag skriva om mode? visst det kan jag ju men jag har noll inspiration. har inte shoppat på över en månad så har inget att visa upp. nej jag vet verkligen inte vad jag ska skriva som ni (läs lisa) vill läsa. har ni (läs lisa) några tips?

men jag har ju faktiskt en rolig nyhet: jag och jonatan ansökte om lånelöfte i förra veckan och fick besked idag om att vi fick det hos vår bank nordea! så nu ska vi leta lägenhet! vi tar det självklart lite lugnt och stressar inte utan vi letar tills vi hittar det vi vill ha; en 2:a med cykelavstånd till stan och i beöv av renovering, vi vill göra om själva!

och för att det inte ska bli ett allt för tråkigt inlägg med bara text tänkte jag visa ett linne som jag tyckte var lite snyggt:


bilden snodde jag här! det är från monki och kan inte kosta spesiellt mycket..

imorgon ska jag till skolan och ha seminarie i konkurrensrätt, intressant.

peggisue

Kommentarer
Postat av: anna

jag gillar din blogg för att den handlar om din vardag! inga krav!

2010-11-23 @ 00:03:24
URL: http://annie-laura.blogspot.com
Postat av: lisa

hahha kul sussie. du kan skriva lite om frisör kanske? ett hett tips.

till anna, sluta fjäska din tönt! vi alla vet vad du egentligen tycker om sussie blogg. (töntig och tråkig) och att du tycker min är mycket roligare!

2010-11-27 @ 00:35:50
Postat av: anna

Din dlogg? Har du en dlogg? Hihihi

2010-11-29 @ 00:26:23
URL: http://annie-laura.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0