nu bestämmer jag

 

 

 

-
det första jag tänker dissa är min förändrade ämnesomsättning. när jag var yngra var jag super smal och åt super mycket av vad som helst. jag levde på skräpmat och godis. under en dag åt jag chips till frukost, popcorn till mellanmål, kebab till lunch, pommes till mellanmål två, kött och pasta till middag och godis och cola lite då och då. idag äter jag en knäcke macka till lunch och en vanlig middag och mellan detta vatten och kanske en frukt. då vägde jag läskigt lite och nu väger jag betydligt mer. jag vill ha tillbaka min gamla kropp!

- det andra jag tänker dissa är den nya paradise hotel deltagaren rami. jag hatar att han försöker få ut catja och andreas! om han lyckas ska jag skicka ett hatbrev till honom. jag gillar dom flesta just nu förutom rami och patrik. men jag tror jag vill att cimon eller greta ska vinna, eller catja kanske. jäkla rami.- det första jag vill hissa är julen. jag älskar julen och allt som har med den att göra och som jag skrev i inlägget innan älskar jag att ge och få julklappar. jag älskar julskinka och jag älskar snö (i alla fall ett tag när det är vitt och mysigt). åh jag älskar verkligen julen! nästan lika mycket som sommaren. men bara nästan.

- och det andra jag tänker hissa är modekungen.se. jag vet att jag är sen med att upptäcka det men modekungen har galet snygga kläder till ett helt okej pris (det är inte super billigt men inte heller så jätte dyrt). i stort sett hela outfitten som jag gjorde igår kom från modekungen och hur snyggt var inte det? hundra gånger snyggare kläder än nelly och bubbleroom och asos osv. så om ni inte redan har kollat in det gör det nu!

peggisue


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0