11 maj 2011

hej

idag mår jag bättre! hyrde harry potter 7 del 1 igår och släppte pm och jobbsökande helt och var bara lat. det hjälpte. idag har jag redan varit ute på en promenad (försöker gå minst en gång om dagen) gick som vanligt upp till lurbo, det blir en promenad på ca 20-30 min vilket är perfekt.

jag hade tänkt ta mig ner till jb idag (juridiska biblioteket) och fixa det sista med källorna till mitt pm som ska in imorgon. visste ni förresten att det egentligen heter en pm inte ett pm? pm är nämligen en förkortning för promemoria och det heter en promemoria. så för att rätta mig själv; jag ska fixa de sista källorna till min pm.
lite uppiggande vårbilder från förra året!

peggisue

10 maj 2011

idag har jag en skitdag. vilket kan verka omöjligt med tanke på det fantastiska vädret, typ 25 grader i skuggan!

jag ska nu göra en lista på allt som är fel med mitt liv idag, förhoppningsvis mår jag lite bättre när jag fått gnälla lite:

- jag är fet
- jag borde skriva pm, men det gör jag inte
- jag borde söka jobb, men det gör jag inte
- jag borde vara ute och njuta av solen, istället gömmer jag mig inomhus och önskar att solen ska gå i moln
- jag borde läsa min kurslitteratur, men det gör jag inte
- jag borde ge fan i chipsen, men det gör jag inte
- jag är rätt ful
- mitt hår är så slitet att det ramlar av vilket leder till att jag kommer att vara flintskallig som 23 åring
- min pojkvän är dum
- jag borde inte gnälla på småsaker, men det gör jag ändå
- jag borde vara glad över lägenheten, men det är jag inte
- jag borde vara glad över sommaren, men det är jag inte
- jag borde vara glad över mina fina tänder, men det är jag inte
- jag borde umgås med mina vänner, men det gör jag inte

hmm, njae det hjälpte inte så mycket. och om någon, mot förmodan, skulle läsa detta så är jag väll inte så speciellt seriös. inte i vanliga fall åtminstone. jag tror jag vet varför jag är på detta humör men jag vet inte om jag kan skriva det, kanske är pinsamt.

whatever. till något helt annat, jag har de senaste tre nätterna drömt om att jag hookat med radioprataren morgan larsson från p3:s program christer. jag lyssnar en del på christer och jag tycker att morgan är rätt snygg... eller?och han låter väldigt trevlig. vi har väldigt mysigt i min dröm i alla fall... hehe

om jag fick välja vad jag helst vill göra i hela, vida världen så skulle jag helst vilja typ sova eller se på någon bra film utan att känna mig stressad över allt jag borde göra.

less är jag alltså idag.

peggisue

9 maj 2011

hej fina,

nu har det blivit ytterliggare några veckors uppehåll.

under veckorna som gått har jag pluggat en del. valborg har också varit, det var kul, vi hängde i ekonomikum och sen deckade jag. typ. har tyvärr inga bilder, vet att några av de andra tog bilder men jag har inte fått tag på de än.

i helgen var jag ute på bj, det var längesen och jag hade noll förväntningar vilket ledde till att jag faktiskt hade en rolig kväll!

men den bästa nyheten är den att jag och jonatan den 2 juni flyttar in i en lägenhet på kungsgatan 13! det är ett andra hands kontrakt till årsslutet först och främst but still! det är en tvåa på ca 60 kvm med balkong med kvällssol. den är väldigt fin och jag har tyvärr inga bilder på den men såfort vi flyttat in ska jag fota en massa och visa!

min morgon började bra med en promenad upp till lurbo och tillbaka (för er som inte vet så är det en lååång uppförsbacke upp dit vilket förhoppningsvis leder till att min rumpa blir fast) - nu jävlar ska jag bli fit.

nej nu måste jag sätta igång och skriva mitt pm - skillnaden mellan avtalstolkning på avtalsrättens område och testamentstolkning - funny!

peggisue


RSS 2.0