15 februari 2011

hej igen,

denna gång blev det inte ett lika långt uppehåll!

igår var det ju alla hjärtans dag som de flesta vet och egentligen tycker jag att det är en töntig högtid om man nu ens får kalla det så. men vi bestämde oss alltså att gå på dejt igår och det var jonatan som anorndade kvällen. vi åt middag på tzatziki och sen bowlade vi på bowlaget. det var väldigt trevligt även fast jag förlorade i bowlingen!


jag älskar dig!

idag har jag gjort nada. har haft ont i huvudet hela dagen men inte riktigt förstått varför, men sen kom jag på att jag inte hade druckigt kaffe på hela dagen så jag tog en kopp och vips - huvudvärken borta!

jag håller på att banta bort lite onödiga kilon nu inför sommaren så jag äter inga kolhydrater alls. igår syndade jag lite eftersom vi år på restaurang men annars är jag väldigt duktig måste jag säga! men jag börjar bli less på ägg...

imorgon ska jag till skolan och jobba med projektarbetet och på torsdag är det seminarium i sakrätt.

det var lite tråkig info om mig! idag känner jag sån sjuk inspiration att åka iväg till en tygaffär och köpa en massa fina tyger och börja sy egna kläder. inte för att jag kan sy för fem öre men jag skulle vilja kunna. eller typ åka till stockholm och shoppa en massa second hand. någon som är sugen? det är inte så jobbigt eftersom jag numera hänger i stockholm var och varannan dag!

tänkte bara visa en bild på lille fina baltazar:

hur fantastiskt söt är han inte?

nej men det var väl ungefär det jag hade att säga idag. vi hörs mer någon annan dag, pussar!

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0