31 augusti 2011

jepp, imorgon är det alltså septemeber och sommaren är slut. ångest!

jag började plugga igen i måndags och det är skönt att vara tillbaka men kursen vi läser nu, statsrätt, är sådär.

i helgen var det inflyttningsfest hos vikki som avslutades på bj. det var trevligt hos vikki och hon bor väldigt fint men bj var sådär. sen hade emelie kräftskiva hos sig hemma på kvarnvägen. det var mycket lyckat och det var mycket trevligt folk där! inga bilder dock... det blev en sen kväll och det gick sådär på ridningen dagen efter, jag var helt slut!

sist jag skrev skulle vi ut i stockholm, och det var superkul på café opera! musiken var bäst!

i helgen ska jag och bex ut i stockholm, f12 (eller bokstavskombinationen, eller hur lisa?) blir det nog!

imorgon ska jag till skolan igen. blir en lång dag som börjar tio och slutar fem, vilket betyder att jag måste åka hemifrån runt halv åtta och inte är hemma förrns vid sju.

så, nu har jag uppdaterat lite. ska hitta lite roliga bilder och lägga upp till nästa gång!

peggisue

20 augusti 2011

godmorgon världen!

idag regnar det men det gör inget för det är lördag och jag, mathilda och andrew ska köra en helkväll ikväll! först förfest hemma hos mathilda med tacos sen åker vi till stockholm och går ut på café opera. såååå taggad! vart vi ska sova blir ett senare problem.

igår var jag som sagt ute med bex. det var trevligt tyckte jag, men jag har typ alltid kul när jag är ute, oavsett väder och vilket folk som är ute. bex åkte hem tidigt eftersom hon hade ont i magen, synd tyckte jag men anna var där så jag hängde med henne!


lite bilder från gotland

blä vad det regnar. jag är trött. och ändå sjukt taggad!

vi hörs imorgon.

peggisue

19 augusti 2011 - fredag

hejsan,

nu är det fredag igen. imorgon åker jag, mathilda och andrea till stockholm och går ut på café opera, ska bli väldigt kul! ikväll ville bex hitta på något så då bestämde jag att det var länge sedan vi var på bj, så dit ska vi!

jag kom hem nyligen från solna, har jobbat idag. kändes faktiskt skönt att göra något hur jobbigt det än var när klockan ringde halv sju imorse!

undrar vad jag ska ha på mig ikväll.. skulle vilja vara barbent men det är så jäkla kallt!

men sånt löser sig alltid. vill ni se vad jag drömmer om dag som natt?


holy macaroni, eller?

nej nu ska jag gå ut och gå, träningsvärk i ben och rumpa idag vilket känns bra. då händer det i alla fall något!

avslutar med en bild från sist vi var i stockholm och gick ut, hoppas det blir lika kul imorgon som vi hade då!


andrea, jag och lisa i en taxi..

peggisue

gotland v 29 - 2011

okej, idag är jag helt slut. gårdagen var väldigt rolig!

tänkte köra en bildbomb från gotland nu:


tyvärr är det inga festbilder då jag ej tog med mig kameran när vi gick ut. det bilderna finns i andra kameror i andra album på facebook.

imorgon ska jag jobba i solna på morgonen sen ville bex gå ut på bj på kvällen. varför inte liksom? jag är så rastlös ändå.

nu ska jag göra mig en macka, se på sex and the city och mysa.

peggisue

17 augusti 2011

hej vänner,

idag mår jag mycket bättre. jag är rätt instabil och det är jobbigt hur mitt humör växlar från dag till dag. men det får man räkna med efter att ett så pass långt förhållande tagit slut antar jag.

så, vad har jag gjort i sommar? jo, jag åkte med mina fina vänner till gotland under stockholms veckan och hade det så himla bra. kallis måste vara min favoritplats i hela vida världen!


mina tjejer på kallis

sen efter jag kom hem från gotland tog det en dag sen var jag singel. vi hade fint väder så jag och lisa hängde på min baksida och lyssnade på musik i två veckor och gick ut en del. vilket jag fortfarande gör.

helgen som var åkte jag med lillasyster, emelie och annie till göteborg för way out west där vi såg bl a bästa tiësto och kanye west! där hände också lite roliga grejer men det får jag berätta om någon annan gång!

nu är jag hemma igen och börjar plugga om två veckor, efter två och en halv månads ledighet (jobbat lite då och då) börjar jag verkligen tröttna på att vara hemma och jag saknar verkligen skolan!

men ikväll ska jag på bj:s sommaravslutning som börjar med kräftis och sedan spelar nause på kvällen. blir nog väldigt roligt tror jag!

tänkte köra lite bildbomb från wow nu:

första kvällen såg vi något band jag ej kommer ihåg vad de hette på trädgårn, sen åkte vi till lagerhuset och sen åkte vi till parken där det nästan bara var vi så de spelade en massa avicii och jag var glad!dag två började själva festivalen och vi åkte till slottsskogen för att se edward sharpe and the megnetic zeros som sen kom ut i publiken och sjöng en låt sittandes som jesus i gräset. sen åkte jag och anna på en hemlig spelning i en trädgård där jens lekman och annika norlin spelade för oss. sen åkte vi tillbaka till festivalområdet och såg robyn. därefter spelade prins men det missade jag och emelie av någon konstig anledning. efter festivalområdet stängde åkte vi till pustervik som sög så vi åkte då till sticky fingers.

sista dagen var jag sjukt seg men vi såg ändå noah and the whale som vi sedan träffade när de stod och såg på pulp. vi hängde utanför området en stund och drack öl och av någon underlig anledning mådde jag så sjukt mycket bättre efter den ölen. därefter spelade pulp och bästa tiësto, han var helt fantastisk och folk var helt galna. eufori. efter det spelade kanye och han var nästan lika bra, framför allt när han spelade golddigger och love lockdown. kvällen slutade återigen på parken men vi var rätt slut.

nej nu måste jag dra! ska vara på stan snart och dricka en öl med mags innan vi går till bj.

peggisue


it's been a while

det var ett tag sen sist och en del har hänt. en massa kul men en del tråkigt med. jag har gjort slut med jonatan, var inte kär längre. jag är nöjd med mitt beslut men jag är så rastlös att jag inte vet var jag ska ta vägen. det känns för det mesta rätt bra men idag är det jobbigt. jag har ett sånt sjukt begär efter något. exakt vad vet jag ej men jag tror att jag vill ha något att göra. så ikväll sysselsätter jag mig med den bästa bloggen någonsin:

men are objects

love it!

fml.

peggisues

(ps. jag ska fixa min header...)

RSS 2.0