14 april 2011

godmorgon världen!

idag är det sol ute och jag vaknade pigg! fantastiskt!

tänkte uppdatera lite vad jag sysslat med i veckan. i söndags drog jag med mig jonatan till hammarskog och hade picknick, mys. sen började arbets- och familjerätten på måndagen så jag har haft en väldigt massa föreläsningar denna vecka med tidiga mornar och sena kvällaroch alltså inte hunnit med att göra något kul. men jag fick däremot mitt tentaresultat från jiken och jag fick AB (högsta betyg)! jag är så förbannat nöjd och stolt över mig själv!

idag ska jag till skolan lite senare, skönt!

imorgon ska jag hem till en av tjejerna från klassen som fyller år så vi ska fira henne och sen gå ut. det kan nog bli roligt. sen på lördag ska jonatan möta upp mig i stockholm så ska vi gå på fotografiska museet och även shoppa lite nya vårkläder! på kvällen ska vi mysa och söndag är det tänkt att vi ska åka ut till typ skokloster och bete oss som äkta naturmänniskor. och om ni inte redan gissat det så är det jag som har planerat helgen!

så, ett ganska tråkigt litet inlägg om min fabulösa vardag! och för att liva upp det lite extra tänkte jag lägga upp lite bilder från söndagens äventyr:
jag och jonatan blev tio år igen och klättrade i träd!

vi har en fasan som bor på vår baksida, jontatan trodde att det var en påfågel men vad vet han!


cool huh? eller det kanske bara är jag som tycker det..

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0