påsk

i påsk har jag sovit en väldans massa, det kändes som att jag behövde det.

jag planterade även lite blommor:och åt påskägg:i veckan ska jag ta tag i plugget och på lördag är det valborg! jag är taggad!

peggisue

bilder från helgen

här kommer lite bilder från helgen, jag fick bråttom imorse.


viktoria och anna


jag och hanna


viktoria och camilla


viktoria fick en 70is fish shot av oss jurister (bland annat) vilken gick åt!
två av hans (albert watson som hade utställning) mest kända foton överst och lite fler av hans foton längst ned. bilderna har jag inte tagit själv utan lånat från fotografiskas hemsida. jag köpte affischen på kate moss i bild två, nice.

så nu ska jag sova och imorgon är jag ledig, sköööönt!

peggisue

19 mars 2011

hejsan,

i helgen var jag på fotografiska museét med jonatan, det var faktiskt trevligt och många av fotografierna var fina. inte för att jag kan tolka fotot fullt ut men jag kan åtminstone tycka om färgerna och motiven. det var albert watson som hade en utställning. han har fotat många framsidor till vouge och självklart kate moss också. och jag köpte en affish med henne. nöjd!

i fredags var jag hemma hos en tjej i klassen som fyllde år vilket var väldigt trevligt! vi gick även ut på berns vilket var sådär, det var inget drag där så vi skulle gå vidare till sture compagniet men vi ville inte betala inträdet så vi gick till något ställe och satte oss och drack vin och snackade, det blev en lyckad kväll!

jag var lite seg på lördagen men jonatan kom till stockholm vid 12 och vi hann med mfotografiska och att shoppa lite på götgatan innan vi åkte hem och somnade. vi lagade även mat och skulle supermysa men vi båda var så trötta att vi totaldeckade vid 10. ganska skönt det med!

i söndags jobbade jag och red ut på kvällen. vi galopperade i solnedgången och jag var ett med hästen... tihi nej riktigt så romantiskt var det inte men det är kul att få galoppera ute ibland, hästarna blir så glada!

igår var jag i skolan hela långa dagen och idag ska jag dit igen!

jag lägger upp bilder snart!

14 april 2011

godmorgon världen!

idag är det sol ute och jag vaknade pigg! fantastiskt!

tänkte uppdatera lite vad jag sysslat med i veckan. i söndags drog jag med mig jonatan till hammarskog och hade picknick, mys. sen började arbets- och familjerätten på måndagen så jag har haft en väldigt massa föreläsningar denna vecka med tidiga mornar och sena kvällaroch alltså inte hunnit med att göra något kul. men jag fick däremot mitt tentaresultat från jiken och jag fick AB (högsta betyg)! jag är så förbannat nöjd och stolt över mig själv!

idag ska jag till skolan lite senare, skönt!

imorgon ska jag hem till en av tjejerna från klassen som fyller år så vi ska fira henne och sen gå ut. det kan nog bli roligt. sen på lördag ska jonatan möta upp mig i stockholm så ska vi gå på fotografiska museet och även shoppa lite nya vårkläder! på kvällen ska vi mysa och söndag är det tänkt att vi ska åka ut till typ skokloster och bete oss som äkta naturmänniskor. och om ni inte redan gissat det så är det jag som har planerat helgen!

så, ett ganska tråkigt litet inlägg om min fabulösa vardag! och för att liva upp det lite extra tänkte jag lägga upp lite bilder från söndagens äventyr:
jag och jonatan blev tio år igen och klättrade i träd!

vi har en fasan som bor på vår baksida, jontatan trodde att det var en påfågel men vad vet han!


cool huh? eller det kanske bara är jag som tycker det..

peggisue

shopping

jag har shoppat lite grejer den senaste tiden.allt från monki.

har även lite saker som jag fantiserar om att köpa.yummie. allt från weekday.

nu ska jag ut i vårvädret med jonisen.

peggisue

a week of silence

vänner! har vart dåligt med bloggandet under veckan. jag har skrivit pm och slappat lite. på måndag börjar nästa kurs - civilrätt 1 med arbetsrätt och familjerätt, intressant.

och våren är officiellt här:se vad jag hittade på vägen hem idag, blåsippor och någon annan blomma (typ krokus)! ursäkta kvalitén bilderna är tagna med min iphone.


vår!

lisa kom hem från london och hade köpt goda cupcakes till oss:nu ska jag äta lasagne och mysa. inge fest ikväll!

peggisue

RSS 2.0