oktober

jag gillar ju som jag nämnt tidigare hösten, men då menar jag alltså den torra, soliga hösten som slutade för ungefär två veckor sedan. den höst som är nu är kall, blöt och grå. i september/oktober är hösten färgglad.

jag tog lite bilder för några veckor sedan då det fortfarande var fint.
fan vilken mes man är, bara en massa bilder på natur, vart fan är alla partybilder!?

peggisue

27 oktober 2010

det var länge sedan! en bloggpaus. anledningen till den är en massa tentaplugg och en massa twin peaks tittande bland annat. men i måndags såg jag sista avsnittet av serien och idag var det tenta. tentan gick helt okej, trodde att det skulle vara lättare men förhoppningsvis blir det bra. och om twin peaks vet jag inte vad jag ska säga, serien har varit helt fantastisk men slutet var väl lite konstigt...

imorgon börjar marknadsrätten och ikväll ska jag och jonatan börja se på solsidan som vi har lånat så nu blir det nya tag!

annars har det inte hänt så mycket de senaste veckorna som är värda att skriva om, inte vad jag kan komma på nu i alla fall. jag har lite bilder som jag ska lägga upp imorgon.

till och med den sista januari bor vi i felicias lägenhet här i eriksberg och efter det är vi återigen bostadslösa. ångest!

men lite glad är jag att arbetsrättstentan är avklarad även fast jag kommer att sakna hans-erik!

men jag älskar twin peaks oavsett slut i alla fall!peggisues


lite höst

igår tog jag lite bilder, två på hösten och en på en orm. eller egentligen var det en kopparorm (ödla utan ben).
min helg har bestått i plugg och mat. jag ska nog börja med atkins igen för de där kilona jag gick ner i sommras är nog tillbaka nu. jag vet inte säkert då jag inte vågat/velat ställa mig på en våg på ett tag nu, men jag är nog ganska säker att de är tillbaka.

idag ska jag rida. och äta.

peggisue

1 oktober 2010

jaha, nu är det alltså oktober och höst på riktigt. men jag tycker att det är ganska mysigt. jag saknar klart sommaren, värmen och att vara brun men hösten är också mysig på sitt sätt.

i helgen var jag ute med lisa, ellen (elin), maggan och elsa på bj. jag tyckte att vi hade kul men det tyckte inte de andra...

nu ska jag snart iväg till skolan för en tre timmars föreläsning i anställningsavtalet. ganska kul faktiskt.
ikväll ska jag mysa med jonatan framför idol. hoppas att elin blom går vidare!

på lördag ska jag tvinga med mig jonatan ner på stan en stund och köpa present till carolina och mamma och lite kläder till jonatan. vi kanske äter sushi till lunch? hoppas.

söndag är det ridning och sen börjar en vecka med en massa roliga föreläsningar. jag ska t ex till stockholm och gå på en förhandling på arbetsdomstolen på onsdag, det ska bli kul.

peggisue


RSS 2.0