18 november 2010

hej igen vänner,

återigen en vecka med katastrofal uppdatering! men sånt händer ibland. mycket tid har lagts ner på att plugga men även en del på mina fina vänner. i lördags var det inflyttningsfest hos anna och sedan gick vi till v-dala och såg parken.


parken! bild lånad av anna. tog lite bilder hemma hos anna men ingen blev nå vidare bra...

sen fick jag reda på mitt resultat av arbetsrättstentan och visst fasiken fick jag vg! så jäkla nöjd! och för att skryta lite till så är vg alltså det högst betyget, mvg finns inte!

jag har haft mina första seminarier i marknadsrätten och det är mycket intressant och kul! jag vet att jag idigare sa att det var sjukt svårt, vilket det fortfarande är, men nu känner jag att jag börjar få grepp om det vilket känns skönt.

i helgen ska jag bara ta det lugnt, lisa och bex ska till stockholm på lördag och titta på carolina gynnings konstutställning i pubhuset men jag har inte bestämt mig än om jag har råd. det skulle vara mysigt och göra något annorlunda men det kommer säkert att kosta runt 300-400... får klura på det lite till.

ikväll ska jag och min älskade pojkvän gå på bio och se harry potter och dödsrelikerna del ett! och idag fyller söta emelie 19 år!

nej, nu är jag nöjd med min uppdatering! vi hörs snart igen

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0