7 december 2010

hej vänner,

idag är det 17 dagar kvar till jul vilket är helt sinnessjukt. men som tur är så är jag näsan klar med alla små paket! till mor och far, lilla syster och fina pojkvän har jag redan köpt julklappar. jag ska också köpa till mina vänner men vet inte hur vi ska göra, om vi ska köpa till alla eller ett paket var som vi sedan lottar ut?

helgen som var spenderades med jonatan på fredagen med pepparkaksbak och med lisa och bex på lördagen. i söndags hade vi bjudit hem familjen andersson på andra adventsfika och sedan red jag på fina filippa.


de blev helt perfekt sega som jag vill ha dem! fast jag ville göra hästar och granar men jonatan bestämde att det fick bli hjärtan och stjärnor, kanske bäst det..? och så har vi gjort knäck! men på det blev det inga bilder och nu är det slut, mums!

ikväll ska vi på ytterliggare en visning, de tidigare gick bra men blev sålda för väldigt mycket mer än vad vi har råd med... men den ikväll är i en 2:a i salabacke på ca 60 m2 (jag vet inte hur man får tvåan upphöjd) för 975 000 kr.

och imorgon ska jag till skolan igen och på fredag kommer andrea hem! förhoppningsvis blir det saluhallen på lördag och kanske mys någon annan kväll?


snön är fin, jag gillar vintern. den skulle dock kunna vara lite kortare och våren skulle kunna komma i början av feb istället för i maj...

peggisue

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0