28 december 2010

hejsan, nu blev det ännu en bloggpaus på några veckor. jag har inte haft någon större lust att blogga och inte något speciellt att berätta om. eller jo lite kanske.

men på allmän begäran återupptar jag nu bloggandet. det har efterfrågats bilder från andreas hemkomst med förfest hos lisa och utgång på saluhallen men jag är ledsen att göra er besvikna men jag har inga! det var i alla fall en rolig kväll som slutade med att lilla jag blev utkastad för att ha, och jag citerar, "uppträtt hotfullt mot personal och vakter", kul!

och sen har det ju varit jul vilket jag firade hemma hos mina föräldrar med jonatan. jag har inga bilder från julen heller (måste blir bättre med kameran!) men jag kan berätta lite vad jag fick för kul saker: jag fick super nintendo med alla super mario spel av jonatan, en massa presentkort på kläder och inredning, en soda stream och en kaffemaskin och lite andra bra grejer! dock ingen lägenhet vilket jag räknat med, snåla föräldrar man har..!sedan har ju antagningsbesked 1 & 2 kommit till vårens kurser och program och i det första beskedet kom jag inte in på programmet i varken uppsala eller stockholm men idag kom nr två och jag kom in på juridikprogrammet på stockholms universitet! det känns läskigt men samtidigt spännande! jag är reserv nr 21 i uppsala och om det skulle vara så att några fler hoppar av börjar jag helst i uppsala men stockholm är inte fyskam det!


min framtida skola, eller?

nu ska jag snart iväg och rida på fina filippa på dressyrkursen som jag också fick i julklapp. och på fredag är det nyårsafton vilken känns absurt. snart är det 2011 och jag fyller 21 år om 18 dagar...

nej, nu måste jag göra mig iordning och åka till stallet men jag lovar att inte vänta lika länge med att uppdatera!

peggisue

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men:( vi tog väl några bilder:( typ två:(

2010-12-29 @ 21:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0