bilder

nej min uppdatering dög inte utan min fina publik kräver fotobevis.

så här är de senaste bilderna som jag tagit med min mobil faktiskt, min kamera är urladdad och har inte använts den senaste månaden, sorgligt egentligen.

bilder:

andrea kom hem från göteborg och jag, elin, andrea och lille veris tittade på idolfinalen hos mig och vera sov så skönt!


och på lördagen festade vi och jag hittade två bilder. en fin och en lite mindre.


och såhär avslutade lisa kvällen, puss lisen


sen åkte vi hem till kajsa för att fira lilla julafton och hälsade på lille skrynkeltussen baltazar!


och igår var jag i stallet och träffade hjalmar och selma en snabbis.

det är en väldans massa bilder på en väldans massa hundar. puss på dom. imorgon ska jag rida lätt B:1 programmet i dressyr på filippa, får väl se hur det går.

och på fredag är det nyår!

peggisue

28 december 2010

hejsan, nu blev det ännu en bloggpaus på några veckor. jag har inte haft någon större lust att blogga och inte något speciellt att berätta om. eller jo lite kanske.

men på allmän begäran återupptar jag nu bloggandet. det har efterfrågats bilder från andreas hemkomst med förfest hos lisa och utgång på saluhallen men jag är ledsen att göra er besvikna men jag har inga! det var i alla fall en rolig kväll som slutade med att lilla jag blev utkastad för att ha, och jag citerar, "uppträtt hotfullt mot personal och vakter", kul!

och sen har det ju varit jul vilket jag firade hemma hos mina föräldrar med jonatan. jag har inga bilder från julen heller (måste blir bättre med kameran!) men jag kan berätta lite vad jag fick för kul saker: jag fick super nintendo med alla super mario spel av jonatan, en massa presentkort på kläder och inredning, en soda stream och en kaffemaskin och lite andra bra grejer! dock ingen lägenhet vilket jag räknat med, snåla föräldrar man har..!sedan har ju antagningsbesked 1 & 2 kommit till vårens kurser och program och i det första beskedet kom jag inte in på programmet i varken uppsala eller stockholm men idag kom nr två och jag kom in på juridikprogrammet på stockholms universitet! det känns läskigt men samtidigt spännande! jag är reserv nr 21 i uppsala och om det skulle vara så att några fler hoppar av börjar jag helst i uppsala men stockholm är inte fyskam det!


min framtida skola, eller?

nu ska jag snart iväg och rida på fina filippa på dressyrkursen som jag också fick i julklapp. och på fredag är det nyårsafton vilken känns absurt. snart är det 2011 och jag fyller 21 år om 18 dagar...

nej, nu måste jag göra mig iordning och åka till stallet men jag lovar att inte vänta lika länge med att uppdatera!

peggisue

önskelista

då har jag lyckats sammanfattat en önskelista som jag är någolunda nöjd med:

1. En lägenhet!

om jag får vara petig så vill jag ha en 2:a på runt 60 m2 (kan fortfarande inte få tvåan upphöjd) med närhet till stan. Säg i Luthagen eller Fålhagen?


bilderna är tagna från hemnet.se

2. Presentkort!

Ttlls dess att jag får en lägenhet (ja, jag räknar iskallt med att någon vänlig själ hjälper en stackars bostadslös flicka) är det svårt att köpa inredningsprylar för jag vet ju inte vad som passar i lägenheten så då passar det ju att önska sig en massa presentkort från ikea och liknande!sen kan man ju aldrig få för mycket kläder och för mig är favoriten weekday, men presentkort från t ex monki och hm är heller aldrig fel!3. Espresso/Kapselmaskin & Sodastreamer!

jag dricker väldigt mycket kaffe och jag dricker väldigt mycket bubbelvatten och därav min önskan.4. Kläder!

för er som tycker att presentkort är det tråkigaste i världen så önskar jag mig lite plagg från weekday också:


ah, så mycket fint! jag gillar framförallt byxdressen, dock vet jag inte hur bra jag passar i den, jag är som ni kanske vet ganska kort...

5. Dressyrkurs för Alex under julen!

jag har redan anmält mig till kursen så jag hoppas att mina päron känner för att betala för den som en liten klapp.6. Övrigt!

och så vill jag ha annat som alltid behövs! jag kan ej komma på mer bra saker att önska sig men det löser ni säkert andå!

Tack på förhand!

peggisue


7 december 2010

hej vänner,

idag är det 17 dagar kvar till jul vilket är helt sinnessjukt. men som tur är så är jag näsan klar med alla små paket! till mor och far, lilla syster och fina pojkvän har jag redan köpt julklappar. jag ska också köpa till mina vänner men vet inte hur vi ska göra, om vi ska köpa till alla eller ett paket var som vi sedan lottar ut?

helgen som var spenderades med jonatan på fredagen med pepparkaksbak och med lisa och bex på lördagen. i söndags hade vi bjudit hem familjen andersson på andra adventsfika och sedan red jag på fina filippa.


de blev helt perfekt sega som jag vill ha dem! fast jag ville göra hästar och granar men jonatan bestämde att det fick bli hjärtan och stjärnor, kanske bäst det..? och så har vi gjort knäck! men på det blev det inga bilder och nu är det slut, mums!

ikväll ska vi på ytterliggare en visning, de tidigare gick bra men blev sålda för väldigt mycket mer än vad vi har råd med... men den ikväll är i en 2:a i salabacke på ca 60 m2 (jag vet inte hur man får tvåan upphöjd) för 975 000 kr.

och imorgon ska jag till skolan igen och på fredag kommer andrea hem! förhoppningsvis blir det saluhallen på lördag och kanske mys någon annan kväll?


snön är fin, jag gillar vintern. den skulle dock kunna vara lite kortare och våren skulle kunna komma i början av feb istället för i maj...

peggisue

nyårsklänning?acne, acne och modekungen.

peggisue

1 december 2010

idag är det alltså första december och imorse gick jag upp för se på julkalendern! den var helt ok, dock ej som mysteriet på greveholm som var min favvo! jag har sett på sunes jul i efterhand och tycker att det är en bra kalender, men den kommer jag inte ihåg att jag tittat på.

idag har jag vart i skolan på förmiddagen och haft seminarie i företagskoncentrationer inom konkurrensrätten och vår grupp (främst jag och elin) hade koll på detta och svarade bra på mats lite kluriga frågor, det kändes bra!

imorgon är jag ledig och ska plugga och på fredag ska vi ha lektion med älskade hans-erik som var vår lärare i arbetsrätten! han är så underbar.

och på tal om inget alls; jag är sugen på att tatuera mig. väldigt! men då handlar det ju om att hitta ett motiv och jag har två jag gillar, ganska vanliga och enkla: antingen ett ankare eller en eller flera svalor. och när man valt motiv så ska man välja vart man vill ha den (eller tvärt om) och där har jag också två alternativ: antingen bakom örat eller på handleden och här lutar det väl lite mer åt bakom örat faktiskt. det är fint med tatueringar på handleden men ack så vanligt!

så hittade jag en blogg med bara en massa bilder på en massa fina tatueringar så jag valde ut några varianter så kanske någon kan hjälpa mig att välja!?


åsikter? i skrivande stund lutar det åt tre små svalor som de på bild 4 bakom örat som på bild 12 & 13. hmm detta är klurigt.

jag vill ha något litet och diskret. annars kommer nog min far att stryka mig från testamentet. nej, jag får fundera vidare på det där.

nu ska jag göra något vettigt, typ som att smaka på pepparkaksdegen (smeten? nej degen) som står i kylen!

peggisue

RSS 2.0