Lite felberäkningar..

Hej,
Jag vet att jag sa att det här skulle bli en fotoblogg och än så länge har jag inte lagt upp en enda bild jag tagit själv. Men nu är det faktiskt såhär att min nya hightech-kamera inte går att installera på den här gamla datorn då den inte har Windows XP.. Men äsch, det löser sig, jag får helt enkelt ladda ner en nyare version av windows eller köpa en ny dator (som jag ändå planerar). Dock kommer det att ta lite längre tid med bilderna, men dom kommer, det lovar jag! 

Puss och kram
PeggiSue 

Me and my Canon

Hej, detta är tredje gången jag försöker börja blogga. Det brukar hålla i ca 4 veckor sen rinner det ut i sanden. Men nu har jag nyss tagit studenten och fått min älskling i present. Min älskade Canon PowerShot SX200. Sen dess tar jag kort på allt och alla. Kameran är med mig överallt! Nästan som gossedjuret (i mitt fall en älg) man alltid bar med sig när man var liten.
Men jag vill ju göra något av mina bilder, inte bara ha dom på kameraminnet i någon månad och sen radera dom pga av lite plats. Så jag skapar en blog för mina bilder. Jag tänker lägga upp alla mina bilder här bara för att jag vill. Det kommer att vara kul att gå tillbaka sen när man bloggat (kallas det blogga även om man endast lägger upp bilder?) ett tag och se hur man har förändrats som fotograf. Dock kan jag inte lägga upp några bilder jag själv tagit idag eftersom jag glömde installationsgrejerna hemma i huset (precis flyttat med pojkvännen till en lägenhet i stan) så bilder blir det imorgon. Men en från studenten kan jag bjuda på!

J&S
Jag och Jonatan på min student. Fotograf Emelie Blom

Mer om mig och mina bilder blir det imorgon

PeggiSue

RSS 2.0