Göteborg 2009, dag 1

dag ett i götet hängde vi på lissan (som jag kallar det, varför får gröna lund kallas grönan om inte liseberg ska få kallas lissan?) där vi åkte en massa skoj. sen åt vi jätte god mat och sen åkte vi hem till vår lilla stuga i mölndal där vi drack te och åt chips.PeggiSue

6-8 augusti 2009

under dessa dagar åkte vi med bex båt och solade och sen åkte jag och baby ut med hans segelbåt. mitt mål med resan var att bli brun och jag lyckades faktiskt. dock brände jag lilla nosen..

PeggiSue


22-25 juli 2009

vi åkte till mitt sommarställe där vi metade, lekte i regnet, spelade spel och grillade korv.

PeggiSue

riga 19-21 juli 2009

vi åkte kryssning till riga där baby och jag firade ett år, förlovade oss, åt världens äckligaste hamburgare, hyrde roddbåt och var allmänt romantiska.

PeggiSue

14-17 juli 2009

under de här dagarna har vi hunnit sminka varandra, sola, mysa med hästarna och åka till gröna lund. tack emelie och carolina för att ni är så lättövertalade, jag tycker ni passar i er avant garde och fjortis sminkning.

PeggiSue

England 2009

vi åkte till england och hälsade på gamla vänner, hälsade på deras tjocka katter, gick på engelska pubbar, körde på fel sida av vägen och var allmänt engelska. sen åkte vi in till london och var väldigt turistiga. dock glömde jag kameran när vi shoppade men jag kom hem med mycket fint i alla fall.PeggiSue

2-4 juli 2009

vi badade med bex båt sen grillade vi barbapappa potatis.

PeggiSue


1 juli 2009

först badar vi sen firar vi andrea alldeles för sent. men gott var det

PeggiSue


Peace & Love 2009

Jag vet, alltid sen. Min resumé av den bästa tiden på året. Borlänge festivalen peace & love 2009.

PeggiSue

Midsommar 2009

Som sagt, bättre sent än aldrig. Midsommar 09 på vårt sommarställe Åbord.PeggiSue17 juni 2009

Bättre sent än aldrig. Lisas födelsedagsparty.
RSS 2.0